Síguenos/Segueix-nos

Síguenos/Segueix-nos

Qui sóc / Quién soy

Pintora Aida Mauri:


Va néixer a Moià (el Moianès, Barcelona) l'any 1991. De petita ja mostrava una gran afició per la pintura, i animada per la seva família va començar a participar en concursos juvenils. Vista l'acollida que tenien els seus quadres va començar a participar en els concursos per adults amb gran èxit.

Compaginava la pintura amb els estudis en Enginyeria Civil de camins, canals i ports a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment segueix els estudis amb un màster.

Les seves obres es caracteritzen per unes perspectives molt marcades, amb gran profunditat, que juguen amb una gamma de colors monocromàtics.

Esperem que us agradi.


Pintora Aida Mauri:

Nació en Moià (el *Moianès, Barcelona) en 1991. De pequeña ya mostraba una gran afición por la pintura, y animada por su familia empezó a participar en concursos juveniles. Vista la acogida que tenían sus cuadros empezó a participar en los concursos por adultos con gran éxito.

Compaginaba la pintura con los estudios en Ingeniería Civil de caminos, canales y puertos en la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualmente sigue los estudios con un máster.

Sus obras se caracterizan por unas perspectivas muy marcadas, con gran profundidad, que juegan con una gama de colores monocromáticos.


Esperamos que os guste.

Painter Aida Mauri:

He was born in Moià (the *Moianès, Barcelona) in 1991. As a child showed a great interest in painting, and encouraged by his family she started to participate in youth painting matches. Due to the great welcome that had their pictures she began to take part in adult competitions with great success.

She combined painting with her studies in civil engineering in the Polytechnic University of Catalonia. He continues her studies with a master.

Now, her works are characterized by very marked perspectives, with a great sense of depth, using almos always a range of monochromatic colors.


We hope you like it.